Al contingut principal

Detall notícia

  • Joan Puigdomènch i Damià Calvet, explicant actuacions de millora a la Floresta
  • Escales naturals construïdes entre la plaça Josep Playà i el carrer Bonavista

12 de juliol 2017 Territori

L’Ajuntament reforça les actuacions a la Floresta per seguir millorant la qualitat del seu entorn urbà

En aquests moments al barri hi ha més de vint actuacions que han finalitzat recentment, estan en marxa o s’iniciaran properament.


El tinent d’alcalde d’Urbanisme, Economia i Hisenda, Damià Calvet, i el regidor de Medi Ambient i Comissionat de Participació Ciutadana, Joan Puigdomènech, han visitat aquest matí la Floresta per explicar les més de vint actuacions de millora que han finalitzat recentment, estan en marxa o s’iniciaran properament en aquest barri.

“La nostra voluntat”, ha remarcat Damià Calvet, “és fer accions continuades al barri per seguir posant al dia la Floresta. Volem impulsar la qualitat d’aquest entorn urbà, tenint molt en compte la seva singularitat ja que està en contacte amb el Parc Natural de Collserola”.

En aquest sentit, El tinent d’alcalde d’Urbanisme ha recordat que l’any 2015 es va posar en marxa un Pla de Millora que va suposar –en la seva primera fase, ja finalitzada- la pavimentació de 41 carrers de terra. Així mateix, ha avançat que la segona fase d’aquest Pla començarà properament amb l’arranjament de places (com la de Miquel Olivella), passatges i escales de la Floresta. Paral·lelament, Calvet també ha explicat que l’Ajuntament iniciarà altres obres d’urbanització com per exemple les dels carrers de can Llobet, Planeta i Vallvidrera. “Durant aquests anys i els propers l’Ajuntament haurà invertit uns 6 milions d’euros per millorar els carrers i l’entorn de la Floresta”.

D’altra banda, Joan Puigdomènech ha destacat que darrerament també s’ha donat un impuls important per fer realitat els projectes proposats pels veïns a través dels pressupostos de lliure disposició del consell de barri de la Floresta. “Dels 20 projectes aprovats”, ha detallat el regidor de Medi Ambient i Comissionat de Participació Ciutadana, “11 estan finalitzats, 7 estan en fase d’execució i 2 estan en estudi”

“Tot aquest conjunt d’actuacions a la Floresta”, ha subratllat Puigdomènech, “es fan amb l’objectiu de potenciar la vida als barris. Volem reforçar el benestar de la ciutadania amb nous projectes que incideixin directament en el dia a dia dels veïns i veïnes”. Finalment, el Comissionat de Participació Ciutadana també ha remarcat que “aquestes actuacions s’han impulsat amb processos participatius i comptant amb les aportacions dels veïns i les veïnes de la Floresta”.

Top