Al contingut principal

Detall notícia

 • Portada del programa Temporada 2017-2018 del Teatre-Auditori, de setembre a febrer

12 de juliol 2017 Cultura

Chucho Valdés & Gonzalo Rubalcaba, Roger Mas, Manel i Els Amics de les Arts, a la nova temporada del Teatre-Auditori

El Festival Petits Camaleons i el Nacional de Poesia completen una programació estable equilibrada i amb visió internacional


El Teatre-Auditori Sant Cugat ha presentat aquest dimarts la nova programació estable per a la temporada 2017-18. Es tracta d’una programació multidisciplinària, variada, equilibrada i oberta a tothom, apropant la cultura a tots els públics, edats i perfils tant de Sant Cugat com de tot el seu entorn de referència. La programació ofereix un ampli ventall d’espectacles de tots els gèneres, com ara teatre, música clàssica, música amplificada, dansa, òpera, musicals, poesia, circ, humor i màgia.

Des del 22 de setembre al 17 de febrer s’oferiran un total de 48 espectacles en 57 funcions, més els més de 100 concerts del Festival Petits Camaleons, i els actes del Festival nacional de poesia a l’octubre i novembre. Dels 48 espectacles programats, 5 són familiars, i per gènere: 10 de música amplificada i 5 de clàssica, 13 de teatre, 1 musical, 6 de dansa, 1 d’òpera, 2 de poesia, 2 de màgia, 2 d’humor i 1 de circ, més els concerts del festival Petits Camaleons, que enguany celebrarà la seva sisena edició el 30 de setembre i l’1 d’octubre.

Així mateix, la programació compta més que mai amb grans noms i companyies internacionals, com ara la colombiana L’Explose danza (Tu nombre me sabe a Tango) i la italiana No Gravity Dance Company (De l’infern al paradís), Chucho Valdés & Gonzalo Rubalcaba, South Carolina Gospel Chorale, James Rhodes, la circense Subliminati Corporation i el concert per a nadons de Paulo Lameiro dins el festival El Més Petit de Tots. Així mateix, al Teatre de Mira-sol, en el marc de l’OFF Teatre Auditori, tindrem la companyia brasilera La casa incierta amb l’espectacle “A gruta da graganta”. A més a més, tindrem l’estrena absoluta de l’espectacle Màrius Torres, “Un poeta líric”, dins el Festival nacional de poesia amb Emma Vilasarau, Jordi Bosch i Ramon Madaula, acompanyats del quartet Sound Boulevard.

Aquest semestre també es programen alguns espectacles en format Sala Escenari (un total de 8, que cerquen una major proximitat amb l’espectador en un aforament reduït a 224 butaques), i el format Carpa Cabaret, amb quatre espectacles en una carpa de circ i amb una disposició de taules i cadires que permetrà durant les 4 funcions tenir servei de restauració.

Aposta per un Teatre-Auditori inclusiu

Dins el seu projecte social, el Teatre-Auditori Sant Cugat proposa dos espectacles: Els músics de Bremen de la Companyia Pot Teatre de Femarec, i Fuck-in-Progress de Jordi Cortés amb tallers de Dansa Integrada i una Mostra Oberta el diumenge 8 d’octubre.

A més, i gràcies al suport de Fundación Vodafone España, el Teatre-Auditori ofereix teatre adaptat per a persones amb discapacitats auditives i sensorials: Art, La autora de Las meninas, In Memoriam i E.V.A. de T de Teatre.

Col·laboracions del Taller d’Escenografia

El Taller d’Escenografia Sant Cugat ha col·laborat en els espectacles La autora de Las meninas, Calígula i Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?, i el Teatre-Auditori col·labora i amplia la seva programació gràcies a la col·laboració amb el Festival de Jazz de Barcelona, Els Grans del Gospel, Temporada Alta, L’Auditori de Barcelona, Mercat de les Flors i el Gran Teatre del Liceu.

Els diferents programes d’Escoles a Escena de la programació educativa seran presentats en breu, així com tots els actes inclosos dins la programació OFF del Teatre-Auditori.

Venda anticipada d’entrades

Les entrades per als següents espectacles es poden comprar durant tot l’estiu a www.tasantcugat.cat i a l’Oficina de Turisme:

 • Orquestra Simfònica Sant Cugat (divendres 22 de setembre)
 • Manel (divendres 29 de setembre)
 • Festival Petits Camaleons (30 de setembre i 1 d’octubre)
 • Faemino y Cansado (dissabte 21 d’octubre)
 • Chucho Valdés & Gonzalo Rubalcaba (diumenge 19 de novembre)
 • Els Amics de les Arts (dijous 20 de desembre)
 • Jarabe de Palo (dissabte 13 de gener)
 • Priscilla, el musical (de l’1 al 4 de febrer – 7 funcions)
 • Allegro Vivace (El Petit Liceu) (dissabte 18 de novembre)
 • IT DANSA (dissabte 17 de febrer)

Abonaments i venda general, al setembre

El Teatre-Auditori Sant Cugat compta amb una política de preus, abonaments (a la carta, jove, temàtics) i descomptes (majors de 65 anys, grups, última hora, en família) totalment inclusiva per poder arribar a tothom.

Al setembre, com és habitual, el Teatre-Auditori iniciarà la venda d’abonaments i d’entrades de la nova temporada:

 • A partir del dimecres 6, venda d’abonaments
 • I a partir del dimarts 12, venda general

Tota aquesta programació comptarà amb el suport dels principals mecenes del Teatre-Auditori: Catalana Occident, Sant Cugat Centre Comercial i Oci, Obra Social “la Caixa”, Fundació Damm, HP, Endesa, Roche i Hospital General de Catalunya, entre d’altres. Aquesta nova temporada s'incorporen com a Entitats Associades: Motor Munich i Fundació Fluidra.

La programació també compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, així com dels mitjans de comunicació: La Vanguardia, TV3, Catalunya Ràdio i el Tot Sant Cugat.

Top